Product Tag - Пистолети на въздух GAV

Пистолети на въздух GAV за компресор са 100% произведени в Италия Пистолетите на въздух  имат широко приложение в автосервизи, гумаджийници, бензиностанции, производствени предприятия.

Предлагаме пневматични инструменти за пясъкоструене с казанче и  пистолет за песък с накрайник маркуч. Пистолети за миене с вода с бърза връзка за маркуч. Пистолет за миене с казанче с вместимост 1 литър, подходящ за всички видове течности. Пистолет на въздух за шагрен.

Пистолети на въздух  за помпане, варианти с цифров манометър, професионални пистолети за помпане, сертифицирани с манометър WIKA. Разнообразие от накрайници за помпане на гуми на автомобили, както и за гуми на камиони.  Предлагаме комплект накрайници за помпане на топки, балони, надуваеми дюшеци.

Пистолети на въздух GAV  за обдухване с къс накрайник Еко вариант с ниска консумация на въздух. Пистолет за въздух с дълъг накрайник и бърза връзка. Варианти с дълго рамо 500мм. за труднодостъпни места. Комплекти с допълнителни накрайници.

Пистолети на въздух  за компресор, които можете да използвате за шумоизолация и защитно покритие, произведени от GAV и Bamax Италия. Поддържаме резервни дюзи на склад.

Пистолет за пяна на въздух, който работи със стандартните опаковки. Разполага с дълъг накрайник за труднодостъпни места. Пистолет на въздух за силикон, който работи със стандартните опаковки.

Разгледайте и нашите комплекти пистолети за въздух, които включват пистолет за боядисване, пистолет за помпане. А също така пистолет за миене, пистолет за въздух и спирален маркуч

Фирма Евростил – 2003 е официален представител на GAV srl за България. GAV e компания с над 40 години опит в производството на пневматика. Отличава се с високо технологично ниво и непрекъснати иновации. Всички продукти са преминали през строг контрол за качество и са сертифицирани по ISO.

Продукта е добавен успешно в количката.: