Омаслител за компресор и омаслител за пневматични инструменти са произведени в GAV Италия. Те са с присъединителни размери 1/4, 1/2 и 1 цол. Възможност за редуциращи преходи на 3/8. Максимално работно налягане 12 бара.  Предлага се в удобна кутия за съхранение. Комплектът включва скоби за окачване на стена и болтове. Ролята на омаслителя е да омасли машините за които се използва компресора и пневматичните инструменти. Омаслител за компресор е с метален корпус и метални протектори на чашката. При монтажа задължително се спазват посоките, отбелязани на корпуса.  Фабрично в чашката няма масло. В нашия онлайн магазин можете да закупите специално масло за пневмогрупи Sprinter. Омаслителите се регулират в зависимост от необходимостта от омасляване. Ако пневматичната магистрала е много дълга, се слага по един омаслител преди всяка машина. Омаслителите тип ампула за пневматични инструменти са задължителни. Монтират се преди бързата връзка за въздух. Те осигуряват безпроблемната работа с пневматичния инструмент и дългосрочното му използване. Ако присъединителните размери на омаслителите за компресори не Ви устройват, можем да предложим преход от пневматични връзки. Омаслител за компресор има приложение в тежката, леката промишленост, автосервизите и гумаджийниците.

GAV е италианска компания с богат опит в производството на аксесоари за сгъстен въздух. Регистрирана е е в системата за управление на качеството ISO. Производството е напълно автоматизирано.

Евростил 2003 е официален представител за България на GAV – Италия и предлага пневмоподготвящи групи и  резервните части за компресор на достъпни цени. В нашия онлайн магазин ще откриете омаслители, влагоуловители, кондензоотделители с редуцир вентил и манометър и пневмо групи за компресор.