Product Tag - Маркуч с бързи връзки

Изберете най-подходящият за Вас маркуч с бързи връзки. Всички маркучи с бързи връзки, които предлагаме са произведени в Италия от GAV. Маркучите са подходящи за сгъстен въздух.

Маркучи “кристал”

Предлагаме маркучи с текстилна оплетка, които издържат на налягане до 20 бара и температура -40 до +80 С. Маркучи с текстилна оплетка са прозрачни, така наречени “кристал”, сравнително гъвкави, устойчиви и здрави. Предлагат се с дължина 10 и 20 метра. Бързите връзки, с които са окомплектовани са от серията на GAV 112, те са универсални и към тях може да се включат щуцери от немски, американски, китайски и италиански стандарт. Бързите връзки са сачмени, изработени от никелиран месинг. Бързите връзки са стегнати към маркуча фабрично, което гарантира здравината и устойчивостта на налягането.

Спирални маркучи

Спиралните маркучи с бързи връзки са окомплектовани с женска бърза връзка куплунг и мъжка бърза връзка щуцер. Изработени са от полиамид. Спирален маркуч с бързи връзки се предлага се във варианти с дължина 5, 10, 15 и 20 метра. Посочените дължини се отнасят за линеен метър и съответно не могат да се разтегнат до тези дължини. Предлагат се с вътрешен диаметър 6 мм., за по-голям дебит с вътрешен диаметър 8мм. и за още по-голям дебит с Ф 10мм. Бързите връзки са от сериите на GAV 112 и UNI. Куплунгите са захванати с контра гайка и пружина. Предлагаме и спирални маркучи с връзка байонет, в същите варианти на дължини и вътрешен диаметър, като тези с бързите връзки.

В нашия магазин предлагаме маркучи на линеен метър без бързи връзки, които може лесно да бъдат окомплектовани с бързи връзки или байонет. Като например гумираните маркучи, които издържат на налягане до 20 бара. Предлаганите маркучи на метър се отмерват от кангали с обща дължина 100 метра.

Продукта е добавен успешно в количката.: