Product Tag - Кондензоотделител

Кондензоотделител и кондензоотделител с редицир вентил и манометър за компресор са произведени в GAV Италия. Предлагаме модели с присъединителни размери 1/4, 1/2 и 1 цол.  При използването му се отстранява флуида и по този начин предотвратяваме негативните последици при омасляването на инструмента на въздух. Това гарантира дългосрочното използване на пневматичните инструменти и пистолетите за боядисване. Влагоуловителят за компресор е с метално тяло. На него са отбелязани посоката на входа и изхода на въздух, които трябва да се спазват при монтаж. Върху тялото е монтирана чашка на резба. В долната част на чашката е монтиран клапан за изпускане. Чашката е защитена от метален протектор.

Кондензоотделител се избира в зависимост от дебита, който дава Вашия компресор. Влагоуловителят има филтър, който улавя фини прахови частици и замърсявания над 10 µm и може да бъде подменен след износването му. При спиране достъпа на въздух, флуида се отделя. Предлагаме резервни чашки и О пръстени. Последните иновативни варианти  от GAV включват чашка с автоматично източване на конденза. При нас можете да намерите и влагоуловител за пневматични инструменти.

Повече информация относно необходимостта от използването на влагоуловител можете да получите в нашия блог.  В комплекта са включени два метални държачи за стена и четири винта. При монтажа на влагоуловителя се използва тефлонова лента или резбоусигурител, но трябва да се внимава да не се пренатегне.

GAV е италианска компания с богат опит в производството на аксесоари за сгъстен въздух. Регистрирана е в системата за управление на качеството ISO. Евростил 2003 е официален представител на GAV Италия. Предлага качествени пневмоподготвящи групи.

Продукта е добавен успешно в количката.: