Компресор за аерограф и компресор за аерограф с ресивър са произведени в GAV Италия. Те са професионална серия , бутални и безмаслени. Имат функцията за автоматично спиране по време на работа при достигане на определено налягане. Те са  компактни, леки и безшумни. Професионалният компресор за въздух е оборудван с редуцир вентил за регулиране на налягането и манометър за следене на стойностите. Той е безшумен, което го прави подходящ за използване дори и в домашни условия. Мощност 1/8 Hp и дебит 20 литра в минута.

Компресорът за въздух е подходящ за използване с единичнодействащи и двойнодействащи въздушни четки. Има приложение при моделизъм, тунинг, стенопис, сладкарската промишленост и други. Освен това се използва при рисуване върху автомобили, мотоциклети, каски и текстил. При избора на компресор трябва да имате в предвид консумацията на въздух на аерографите. За моделите с външно смесване е 10/12 литра в минута. За професионалните модели аерографи е до 20 литра в минута. В комплекта е включен спирален маркуч. В нашия онлайн магазин предлагаме спирален маркуч на метър, ако дължината не Ви устройва. Компресор за аерограф на въздух има гумени тампони за намаляване на вибрацията и удобна дръжка за пренасяне. Поддържаме резервни части на склад.

GAV е италианска компания с богат опит в производството на аксесоари за сгъстен въздух . Отличава се с високо технологично ниво и непрекъснати иновации. Компанията е регистрирана в системата за управление на качеството ISO. Евростил 2003 е официален представител на GAV Италия. Компресор за аерограф, професионални и хоби модели въздушни четки можете да закупите в нашия онлайн магазин.