Product Tag - Компресорна глава

Компресорна глава от Bamax Италия. Подходяща е за монофазни и трифазни компресори. с мощност от 2 Hp до 7.5 Hp. Предлагаме богата гама компресорни глави за всички видове компресори в нашия онлайн магазин. Монтират се на компресори с дебит от 190 до 800 литра в минута. Има два варианта на компресорна помпа с чугунен блок и алуминиев блок.

На задвижващата шайба на главата има стрелка за посока, която задължително трябва да се спази при стартиране на компресора. Колелото на компресорната помпа при правилен монтаж ще гарантира въздушното охлаждане.  На главата има резбови технологичен отвор, на който е монтиран отдушник. Той не позволява изхвърлянето на масло при работа. През него се освобождават загрятите пари от маслото.

Компресорна глава Bamax има прозрачно око за проследяване на нивото на маслото в картера. Главите за монофазни и трифазни компресори се доставят без масло, но в онлайн магазина можете да закупите масло за Вашия компресор. Когато наливате масло, нивото трябва да достигне до 1 мм. над червената точка на окото на картера. Маслото на компресорната помпа се сменя 30 часа след първоначалното пускане и след това след 300 работни часа.

Поддържаме резервни части на склад. Повече информация относно избора на компресорна помпа можете да откриете в нашата статия в блога. Осигуряваме професионална консултация при избора на глава за Вашия компресор. Предлагаме възможност за закупуване на лизинг. Доставката до Ваш адрес е за наша сметка.

Bamax е италианска компания с богат опит в производството на бутални компресори, безмаслени компресори, медицински компресори и винтови компресори. Всички части на компресорите са произведени в Италия.

Продукта е добавен успешно в количката.: