Product Tag - Дюза за бояджийски пистолет

Дюза за бояджийски пистолет на въздух е произведена в GAV Италия. Предлагаме резерна дюза за всички пистолети, които предлагаме. Тя е изработена от стоманена сплав с високо качество. Комплектът включва дюза, игла , регулатор за хоризонтално и вертикално пръскане. Тя е фабрично опакована в блистер, което доказва нейния произход. Дюза за пистолет за боядисване HVLP професионална серия е с размери 0.5 , 1.00, 1.2, 1.4, 1.6, 1.8 мм. Подходяща е за висок дебит и ниско налягане. По този начин се спестява боя. Разпрашаването в околното пространство е много ниско. Намира приложение при пръскане с водоразтворими и акрилни бои. Дюза за б с диаметър 1.2 мм. е подходяща за пръскане на редки бои и лакове. Дюза 1.8 се използва за грунд, а дюза 2,00 мм. за шприц кит и гъсти бои.

Дюза за бояджийски пистолет от серия 162 е с рамери 1.2, 1.8, 2.00, 2.2, 2.5 мм. Дюза с диаметър 1.2 е подходяща за редки емулсии и лак. Дюза 1.5 е за основна боя. Дюза 1.8 и 2.оо се използват за базово покритие преди боядисване. Дюза с диаметър 2.2 е подходяща за по гъсти емулсии като лепила. Дюза 2.5 мм е подходяща за боядисване с латекс и с възможно най гъстите бои.

Дюза за бояджийски пистолет се избира в зависимост от гъстотата на боята и от плътността на желаното покритие.

GAV е италианска компания с над 40 години опит в производството на аксесоари за сгъстен въздух. Отличава се с високо технологично ниво и непрекъснати иновации. Фирмата е регистрирана в системата за управление на качеството ISO.  Евростил 2003 е официален представител на GAV Италия.

Продукта е добавен успешно в количката.: