Product Tag - Бърза връзка за маркуч

Бърза връзка за маркуч, внос от GAV Италия. Предлагаме бързи връзки с предпазен механизъм Ф8 и Ф10. Те са с работно налягане до 20 бара и дебит 2500 литра в минута.Този тип бърза връзка за маркуч играе ролята и на спирателен кран. Чрез приплъзване пуска и спира притока на въздух към пневматичния инструмент или маркуча. Това прави по лесно и безопасно изваждането на мъжката връзка. По този начин предпазва потребителя от нараняване. Възможност за двойно изпускане на въздуха. Бърза връзка серия Магнум Ф 13 е с работно налягане до 20 бара и дебит 2500 литра в минута. Изработени са от поцинкована легирана стомана и са подходящи за висок дебит. Бърза връзка за маркуч UNI  е с размери Ф 6, Ф 8, Ф 10, Ф 12, Ф 14. Тя е подходяща са работно налягане до 16 бара. Те са маесингови с покритие от никел. В нашия онлайн магазин предлагаме и бързи връзки с пружина Ф6, Ф8, Ф10 и Ф12 от никелиран месинг. Те са с работно налягане до 16 бара. Пружината с накрайника отговаря на външния диаметър на спиралния маркуч, а унифицираната връзка на вътрешния. Бърза връзка за маркуч месинг е с размери Ф6, Ф9 и Ф13.

Куплингите за въздух от GAV са тип елха с остри ръбове, които допълнително гарантират доброто сцепление на връзката с маркуча. Те са здрави, сачмени, устойчиви на вибрации и подходящи за многократно включване и изключване. Бързите връзки за маркуч се избират в зависимост от вътрешния размер на Вашия маркуч. Този тип връзки участват в изграждането на пневматични магистрали.

GAV е италианска компания с богат опит в производството на аксесоари за сгъстен въздух. Регистрирана е в системата за управление на качеството ISO. Евростил 2003 е официален представител на GAV Италия.

Продукта е добавен успешно в количката.: