Product Tag - аерограф

Аерограф GAV  е произведен в Италия. Той е прецизен инструмент, който под въздействието на сгъстен въздух разпръсква боя. Предлагаме единичнодействащи и двойнодействащи въздушни четки.

Аерограф професионална серия е двойнодействащ т.е той се регулира чрез промяна на потока на боята и въздуха. Спусъкът се намира в горната част. Работи при налягане до 2 бара. Дюзата е с диаметър 0,3 мм. Подходящ за рисуване или оцветяване на малки детайли. Тази въздушна четка може да се почиства лесно. Контейнерът с капацитет 10 куб.см. е разположен отдясно в горната част на аерографа, за по-добра видимост при работа с аерографа. Ръкохватката на аерографа има механизъм, който променя потока въздух и количеството боя. С удобна форма във вид на писалка за лесна употреба. Предлага се в удобна кутийка с капак за съхранение. В комплекта са включени пипета за боята, ключе за сглобяване, щуцер на 1/8 за маркуч с вътрешен диаметър 4мм.

Аерограф комплект е с две казанчета за боя. Първият се намира в долната част на ръкохватката.  При подаване на въздух от компресора и изтичането на боята от контейнера започва да пръска. Те са сходни с пулверизиращите пистолети. Подходящи са за оцветяване на фон и по-големи детайли. Този тип аерограф е единичнодействащ . Има настройка само за един периметър на пръскане на боята – чрез потока на въздуха. Комплектът включва спирален комплект и допълнителен контейнер за боя.

Аерограф GAV е подходящ за професионална и хоби употреба. Има приложение в моделирането, рисуването, бодиарт и всякакви декорации. В нашия онлайн магазин ще откриете удобна поставка за аерограф и професионални компресори за въздушни четки.