Бързи връзки Магнум, качествени инадеждни, произведени в GAV Италия. Предлаганите от нас бързи врyзки магнум са изработени от никелиран месинг и са подходящи за налягане от 0 до 20 бара. Пневматичните връзки за въздух Магнум са подходящи за висок дебит. Предлагаме на Вашето внимание размери 1/2 и 3/8, а също така бързи връзки Магнум за маркучи с диаметър Ф 9 и Ф 13. Има два типа връзки на въздух с мъжка и женска резба. Подходящи са за използване в индустрията, строителството и други. Участват в изграждането на пневматични магистрали. Имат сертификат за качество.

Имаме налични, телепресостати с различен ампераж и амперова защита. А също така въздушни филтри и гарнитури за компресори на въздух.
Предлагаме професионална консултация относно избора на резервни части за ремонт. Всяка една от частите, които предлагаме е оригинална и с доказан произход и и гаранция. Евростил 2003 е официален представител за България на GAV – Италия и предлага резервните части за компресор на достъпни цени. Обновете стария си компресор и удължете срока му на експлоатация. Всички резервни части за компресори, (манометри, пресостати редуцир вентил, възвратни и предпазни клапани, спирателни и изпускателни кранове за компресор шумозаглушители), които предлагаме са оригинални италиански на GAV и Bamax.