Бързи връзки Магнум, качествени инадеждни, произведени в GAV Италия. Предлаганите от нас бързи врyзки магнум са изработени от никелиран месинг и са подходящи за налягане от 0 до 20 бара. Пневматичните връзки за въздух Магнум са подходящи за висок дебит. Предлагаме на Вашето внимание размери 1/2 и 3/8, а също така бързи връзки Магнум за маркучи с диаметър Ф 9 и Ф 13. Има два типа връзки на въздух с мъжка и женска резба. Подходящи са за използване в индустрията, строителството и други. Участват в изграждането на пневматични магистрали. Имат сертификат за качество.

Серията Магнум включва бързи връзки, произведени по европейски стандарт с универсално присъединяване. Подходящи са за включване на гайковерти 3/4” и 1” с цел осигуряване на максимален дебит на пневматичните инструменти. Изборът на подходящата бърза връзка е от голямо значения за безпроблемната експлоатация на пневматичния инструмент. Бързите връзки са подходящи за присъединяване към маркучи с вътрешен диаметър Ф 9, Ф 10, Ф12, Ф13 и Ф14.

Производството на пневматични връзки GAV е изцяло автоматизирано и качеството се следи във всеки един етап. Заводът производител има регистрация в системата за контролиране на качеството ISO.
Предлагаме професионална консултация относно избора на пневматични връзки. Всички бързи връзки, които предлагаме са оригинални и с доказан произход и и гаранция. Евростил 2003 е официален представител за България на GAV – Италия. Предлагаме богата гама бързи връзки, нипели, муфи, тройници, четворници, удължители, колена и други.

GAV e италианска фирма, създадена 1974 година с богат опит в производството на бързи връзки и аксесоари за компресори на въздух. Отличава се с високо технологично ниво, непрекъснати иновации и електронен мониторинг.