Доставка

ДОСТАВКА


Доставка на поръчка

Срок на доставка:

Получавате потвърждение на поръчката по имейл и информация за срока на нейната доставка. Обикновено това отнема от 1-3 работни дни . Поръчки направени в събота и неделя се изпълняват в понеделник и вторник.

Доставка

Доставките на пратките се извършват от СПИДИ или ЕКОНТ, по Ваше желание до посочения от Вас адрес или до поискване в офис на съответната куриерската фирма. Цената на доставката се определя от съответната куриерска фирма.

СПИДИ

Доставка на пратки с куриерска фирма Спиди

Експресна куриерска услуга (за пратки на територията на Р.България). Срок на доставка 1 работен ден

Икономична куриерска услуга (за пратки на територията на Р.България). Срок на доставка 2 работни дни.

Евростил 2003 има сключен договор със Спиди за преференциални цени и можем да Ви доставим стоките както до офис, така и на адрес на изгодна цена.

ЕКОНТ

Доставка на пратки с куриерска фирма Еконт. Пратките се доставят на следващия работен ден.

За клиенти направили поръчка на стойност над 150.00 лв., доставката е за наша сметка

Начин на плащане

По банков път – преди доставка. След направена поръчка и посочен метод на плащане “банков превод” ще Ви изпратим Проформа фактура на посочения от Вас имейл адрес.

Пощенски паричен превод – плащане в брой при доставка. Дължимата сума за стоката и куриерската услуга се заплащат при получаването й от офиса на куриера. Вие ще получите документ за извършеното плащане от куриерската фирма. Еконт Експрес ООД и Спиди АД са лицензирани пощенски оператори за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги.

За да получите документ за направеното плащане, моля изискайте разписка за пощенски паричен превод (ППП) от куриера. Клиентът запазва този документ, който замества фискалната касова бележка в доказателство за извършеното плащане.

Клиентът се задължава

Да посочи точна и вярна информация за доставката Да посочи в поръчката име, телефон, адрес,email.

Адресът в поръчката се изписва, когато желаете доставка до адрес. В случай, че желаете да получите пратката в офис на съответната куриерска фирма, моля уточнете офиса.

Да заплатите стойността на поръчката ако сте избрали услугата ,, Пощенски паричен превод”.
Да осигури условия и достъп за получаване на поръчката.

Условия за връщане:

връщане до 15 (птнадесет) дни след получаването от куриера.
Транспортните разходите са за сметка на клиента.
Сумата се възстановява по посочена банкова сметка или се подменя върнатия продукт с друг.
запазваме си правото да не уважим връщането, ако изделието не е наше, ако има повреди причинени умишлено, ако изделието е ползвано, ако връщането е за пореден път или има системна злоупотреба с нашата любезност.

Отказ на поръчка след доставка:

Клиентът е длъжен да заплати всички транспортни разходи на куриерската фирма при отказване на поръчка!

Забележка:

Условията за поръчка, доставка и плащане съответстват на условията, посочени в Закона за защита на потребителите. Всяка предоставена от потребителя или лицето, ползващо сайта със свободен достъп лична информация, ще бъде използвана в съответствие със Закона за защита на личните данни и нейното предоставяне от страна на потребителя е напълно доброволно.
Всички цени са крайни с включено ДДС!

ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ !